top of page
psychiatrie Amsterdam, psychiater Amsterdam, psychotherapie, psychotherapeut, praktijk Kurt, kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie
  • LinkedIn Basic Black
Drs. M. Kurt
(Kinder & Jeugd) Psychiater
Psychoanalytisch psychotherapeut i.o.
BIG 29064620401

     LinkedIn

 

Muzaffer Kurt (1972) is geboren in Turkije en sinds zijn 1e levensjaar opgegroeid in Amsterdam.  Na het eindexamen Atheneum B,  geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en werkzaamheden als basisarts binnen de psychiatrie, heeft hij zijn specialisatie tot psychiater gedaan onder prof. dr. A.J.L.M. Van Balkom bij GGZ in Geest. Na het afronden van de opleiding tot psychiater heeft hij de subspecialisatie kinder- en jeugdpsychiatrie gedaan onder dr. P.W. Troost bij De Bascule.

Sinds april 2014 is hij werkzaam als psychiater in dienstverband bij de Bascule (sinds kort Levvel) te Amsterdam. Hiernaast heeft hij een kleinschalige, vrijgevestigde praktijk in Amsterdam.

In september 2014 is hij begonnen aan de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut bij de Nederlands Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie.

 

Lidmaatschappen:

- NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie . Afdelingen: forensische psychiatrie, kinder- en jeugdpsychiatrie, transculturele psychiatrie. Platforms psychiatrie en filosofie, psychiatrie en recht, spoedeisende en sociale psychiatrie)

- aspirant-lid NVPP (Nederlandse Vereniging voor Psychoanlaytische Psychotherapie)

- VVPAO  (Vereniging voor Vrijgevestigd Psychiaters Amsterdam & Omstreken

bottom of page